Inrichting auditorium

De sociale verzekeringsbank in amstelveen heeft ons ingeschakeld om hun grote auditorium te voorzien van audio en video.

Hun wens was een beamer met een groot projectiescherm voor de primaire weergave, ondersteund door meerdere monitoren voor de leesbaarheid achterin en een goed verstaanbare audio installatie met 4 draadloze microfoons. Dit geheel moest makkelijk te bedienen zijn en aangesloten kunnen worden op een vaste computer, een hdmi wandcontactdoos voor het bedraad aansluiten van externe computers en een microsoft wireless display stick.

Ons voorstel was om een 3 meter breed projecta projectiescherm te monteren geschikt voor hoge resolutie, met een Epson projector. Voor de ondersteunende schermen hebben wij gekozen voor 2 65 inch LG monitoren en 1 van 55 inch.

Dit allemaal aangesloten op strak afgewerkt technisch rack die zorgdraagt voor de bediening en signaal distributie van de installatie.

Voor de geluidsweergave is er gekozen voor audio apparatuur van proel, 6 inbouw speakers zorgen voor een goede verdeling van het geluid in de ruimte zonder de esthetische uitstraling aan te tasten. De 4 digitale draadloze microfoons van sennheiser doen hun werk en worden automatisch gemixt met het geluid van de presentatie.

De hele installatie wordt bedient met een bedieningspaneel met 8 knoppen. Hierdoor zijn zowel de beamer als de monitoren gelijk te bedienen met 1 druk op de knop.

Meerdere afstandsbedieningen, lege batterijen en overzichtelijk veel onnodige knoppen zijn verleden tijd!

Technische features

  • Hoge 1920×1080 Resolutie
  • Goede geluidsweergave
  • Automatische audio-mixing

Operationele voordelen

  • Eenvoudig bedienbaar
  • Zowel draadloos dan wel bedraad presenteren

Financieel plaatje

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Wij kunnen al iets voor u betekenen vanaf €2.500,-.

Vraag naar de mogelijkheden

Contact

We helpen u graag verder

Neem direct contact met mij op